Olyan jól haladnak a Chuck élete című film munkálatai, hogy még az sem kizárt, hogy idén sort kerítenek a premierre. 

Filmre viszik Stephen King Chuck élete című kisregényét, amely a Minél véresebb című antológiakötetben jelent meg még 2020-ban. A történet fordított időrendben, látszólag elkülönülő epizódokban meséli el Charles Krantz életét, kezdve a 39 éves korában agydaganat miatt bekövetkezett halálával, és befejezve a gyermekkorával egy állítólagos kísértetjárta házban.

Az adaptáció több szempontból is izgalmasnak ígérkezik. Egyrészt Mike Flanagan dirigálja a filmet, aki kifejezetten jó érzékkel nyúl a horrorkirály történeteihez; ezt már az Álom doktor és a Bilincsben adaptációkkal is bizonyította (nem mellesleg Flanagan jegyzi a Bly-udvarház szelleme, A Hill-ház szelleme és a Mise éjfélkor szériákat is). Másrészt a Thor-filmekkel befutott Tom Hiddleston és a Luke Skywalkerként megismert Mark Hamill lesz az adaptáció két főszereplője – előbbi a címszereplőt, utóbbi pedig egy Albie nevű karaktert fog alakítani a történetben.

Bár pontos premierdátum még nem érkezett, Flanagan egy rajongói kérdésre reagálva a minap elárulta, hogy nemrég fejezték be a film utómunkálatait. Márpedig ez akár azt is jelentheti, hogy a film korábban jön, mint gondoltuk, azaz nem kizárt, hogy még ebben az évben befut a produkció (persze ezt azért senki se vegye készpénznek).

Flanagan egyébként egy másik King-projekten is dolgozik, a legendás A setét torony regényszériát szeretné tévésorozattá adaptálni az Amazonnal karöltve.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét