És már azt is tudni, kit alakít az új csatlakozó Akiva Schaffer jövőre érkező Csupasz pisztoly-filmjében. 

2025 júliusában debütál a mozikban a Csupasz pisztoly rebootja Liam Neeson főszereplésével, aki a hírek szerint Frank Drebin nyomozót alakítja majd, akit az eredeti filmtrilógiában a néha Leslie Nielsen formált meg. Az egyelőre cím nélküli produkció rendezője a fentebb is említett Akiva Schaffer, aki a Popsztár: Soha ne állj le és az élőszereplős Chip és Dale: A Csipet Csapaton is dolgozott. A forgatókönyvet Dan Gregor és Doug Mand rendezőpárosa jegyzi.

Bár a cselekményről egyelőre semmit sem tudunk, a szereplőgárda pofásan alakul: az már korábban kiderült, hogy a főszereplő Liam Neeson mellett Pamela Anderson is szerepet kap a rebootban, a minap arra is fény derült, hogy Paul Walter Hauser is csatlakozott a színészcsapathoz – az Emmy-díjas színész George Kennedyt váltja majd Ed Hocken kapitány szerepében. Hauser főszerepet játszott a Clint Eastwood rendezte Richard Jewell balladájában, valamint szerepelt többek közt a Szörnyellában és az Én, Tonyában is.

Csupasz pisztoly
Paul Walter Hauser

Csupasz-pisztoly trilógia első részét még 1988-ban mutatták be Leslie Nielsen főszereplésével, aki egy tökkelütött rendőrt, Frank Drebin hadnagyot alakította a történetben. A filmet egyébként az 1982-es Nagyon különleges ügyosztály című sorozat ihlette.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét