A színészpáros egyetért abban, hogy vétek lenne kihagyni a harmadik rész elkészítését. 

Mindennél királyabb lenne” – mondta Keanu Reeves, amikor arról kérdezték, hogy van-e esély a Féktelenül 3-ra. A John Wick sztárja és Sandra Bullock az 50 MPH podcastben beszéltek az esetleges folytatásról.

Mielőtt meghalok, és itt hagyom ezt a bolygót, úgy gondolom, hogy Keanunak és nekem muszáj lesz valamit közösen csinálnunk a kamerák előtt. Lehet hogy már kerekesszékben vagy mankóval fogunk járni? Nos, nincs kizárva” – mondta a színésznő.

Az 1994-es akciófilmben Keanu Reeves, Dennis Hopper és Sandra Bullock játszotta a főszerepet, és a történet egy terrorista körül bonyolódik, aki azzal fenyegetőzik, hogy meggyilkolja egy közeli helyen lévő busz összes utasát – főhőseink pedig ezt próbálják nagy erőkkel megakadályozni. A Jan de Bont rendezte alkotáshoz készült egy folytatás is 1997-ben, ám ebben Keanu Reeves már nem szerepelt.

Volt egy vonzalom” – mondta Keanu a podcastban. „És maguk a szereplők között is volt egy vonzalom. Szerintem Jack és Annie más, mint Sandra és Keanu, de úgy vélem, kihoztuk egymásból a legjobbat, és szerintem ez szórakoztató volt. Mi is megbíztunk egymásban, nem igaz?

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét