Meglehetősen egyedi spin-off koncepcióval rukkolt elő a Harry Potter-filmekben Voldemort nagyurat alakító színész. 

2018-ban debütált a Youtube-on egy Voldemort spin-off, a Voldemort: Origins of the Heir című rajongói film, amely a Sötét Nagyúr roxfortos éveiben játszódik. A rajongói finanszírozás ellenére a film egészen nagy sikert aratott, és ha nem is tekinthető hivatalos előzményfilmnek, a produkció minőséget jól mutatja, hogy a még a jogokat birtokló Warner Bros. Pictures is áldását adta az elkészítésére. Most egy újabb Voldemort spin-off ötlete merült fel, amely a Harry Potter-filmekben a karaktert megformáló színész, Ralph Fiennes fejéből pattant ki, és amely egészen más megközelítésben mutatná be J. K. Rowling gonosz mágusát.

A színész Jessica Chastainnel forgatott legújabb filmje, a The Forgiven kapcsán adott interjút a The Listnek, ahol többek között egy Voldemort spin-off ötlete is felmerült. Fiennes szerint az új filmnek Voldemort és új felesége kapcsolatára kellene összpontosítana, amelyben a feleség szerepét Chastain játszaná el. A színész egy toxikus, megszállott párkapcsolatot bemutató drámát képzelt el, ahol a két karakter között fantasztikus lenne a szex, és amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban lennének, ahol még a mágiát is arra használnák fel, hogy egymást manipulálják.

Bár egyelőre semmi jel nem utal arra, hogy az erősen korhatáros ötletből film készülne a jövőben, az alapfelállás valóban nem hangzik rosszul, még akkor sem, ha egy ilyen spin-off – a Harry Potter-filmekkel ellentétben – egyértelműen nem a gyerekeket célozza.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét