A Borzalmak városa ősz helyett 2023 tavaszán érkezik a tengerentúli mozikba. 

Azt már egy ideje tudni, hogy a Warner filmet készít Stephen King egyik leghíresebb regényéből, a Borzalmak városából, amely a várakozásokkal ellentétben nem az HBO Maxon, hanem a mozikban fog debütálni. Az 1975-ben megjelent regény egy Jerusalem’s Lot nevű álmos amerikai kisvárosban játszódik, ide tér vissza Ben ​Mears sikeres író, hogy kiírja magából gyermekkori traumáit. Az isten háta mögötti város azonban nem a nyugodt alkotói munka színhelye, hanem a gonoszé: egy kutyát felakasztanak, eltűnik két gyerek, egyik este pedig egy életrevaló kisfiú, Mark Pétrie a szobája ablakában megpillantja egy halott gyermek vigyorgó arcát.

Stephen King híres vámpíros könyvét megjelenése óta több ízben is feldolgozták, most pedig a Démonok között franchise mögött álló és az AZ-filmeket is jegyző Gary Dauberman készít filmet a horrorkirály ikonikus regényéből. Dauberman rendezőként és íróként is dolgozik a produkción, a szereplőket pedig Lewis Pullman, Makenzie Leigh, Alfred Woodard, John Benjamin Hickey, Bill Camp, Jordan Preston Carter és Pilou Asbaek alakítják.

A Mester leghíresebb vámpíros történetének filmadaptációja az eredeti tervek szerint idén, szeptember 9-én került volna a mozikba, ám a készítők úgy döntöttek, hogy jövő év tavaszára halasztják a premiert – adta hírül a Hollywood Reporter. A Borzalmak városa április 21-én debütál az amerikai mozikban, várhatóan hozzánk is ugyanebben a hónapban érkezik majd meg a film.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét